NL - EN - RU

Over ons

  EuroTree Horst bv is opgericht in 2001 en gevestigd in het Limburgse Melderslo. Het continu vernieuwend en breed assortiment van EuroTree bestaat uit coniferen, heesters, haagelementen en snoeivormen. Met jarenlange ervaring streeft EuroTree ernaar om het beste product te leveren aan hoveniers, tuincentra, cash-and-carry's en andere groen professionals in binnen- en buitenland. 

De kwekerij

Overzicht containerveld & veld

 

EuroTree is opgericht in 2001 door Wilbert Christiaens en Eef van Os. Sindsdien is EuroTree doorgegroeid naar een groot en modern bedrijf met een omvang van circa 100 hectare. EuroTree kweekt een breed assortiment (veredelde) coniferen en heesters in container en vollegrond: Ilex crenata 'Maxima'(R), Ilex meserveae, Prunus, Abies, Juniperus, Picea, Taxus en Thuja zijn de belangrijkste soorten. Naast dit assortiment kweekt EuroTree een groot aantal snoeivormen en haagelementen. Het assortiment haagelementen bestaat uit Prunus Etna, Prunus Genolia, Prunus lusitanica Angustifolia en Taxus baccata.

Overzicht Buxus in bedrijfshal (Klik voor een grote weergave)

Spiraal (Klik voor een grote weergave) Overzicht Coniferen (Klik voor een grote weergave) Juniperus scop. \'Blue Arrow\' (Klik voor een grote weergave) Overzicht nieuwe loods - Buxus (Klik voor een grote weergave) Bonsai (Klik voor een grote weergave) Pinus  (Klik voor een grote weergave) Abies koreana (Klik voor een grote weergave) Pinus Strobus (Klik voor een grote weergave) Thuja occ. Danica (Klik voor een grote weergave) Thuja o. Smaragd (Klik voor een grote weergave) Prunus lus. Angustifolia (Klik voor een grote weergave) Picea & Pinus (Klik voor een grote weergave) Pinus s. Wiethorst (Klik voor een grote weergave) Containerveld (Klik voor een grote weergave) Pinus Bonsai XL (Klik voor een grote weergave)

EuroTree beschikt over 5,1 hectare kas en 2 hectare containerveld. Hier wordt een gedeelte van de vollegrondsplanten doorgekweekt, met als resultaat een product dat het gehele jaar leverbaar is.

Heeft u vragen of wilt u langskomen, bel of mail ons gerust voor een afspraak. 

EuroTree verkoopt niet aan particulieren.  

Juniperus scop. Moonglow (Klik voor een grote weergave) Containerveld (Klik voor een grote weergave) Grassen in container (Klik voor een grote weergave) Pinus sylvestris Bonsai  (Klik voor een grote weergave) Ilex crenata Bonsai in deco pot (Klik voor een grote weergave) Thuja occ. Smaragd toscaanse Kegel (Klik voor een grote weergave) Taxus kegels (Klik voor een grote weergave) Magnolia Yellow Bird (Klik voor een grote weergave) Pinus nigra \'Green Tower\' (Klik voor een grote weergave) Coniferen in container (Klik voor een grote weergave) Picea & Abies klaar voor verlading (Klik voor een grote weergave) Juniperus C7,5 containerveld (Klik voor een grote weergave) Buxus sempervirens (Klik voor een grote weergave)

Contact

Eurotree Boomkwekerijen Horst B.V.
Onkelweg 16
5962 NJ Melderslo (L)

+31 (0)77-398 8020
+31 (0)77-398 5832
sales@eurotree.nl

Actueel

Haagelementen
Buxus

Assortiment

Download hier de actuele assortimentslijst

Laatste nieuws

Werken bij EuroTree

Sitemap - Website door Forwart