NL - EN - RU

Over ons

  EuroTree Horst bv is opgericht in 2001 en gevestigd in het Limburgse Melderslo. Het continu vernieuwend en breed assortiment van EuroTree bestaat uit coniferen, heesters, haagelementen en snoeivormen. Met jarenlange ervaring streeft EuroTree ernaar om het beste product te leveren aan hoveniers, tuincentra, cash-and-carry's en andere groen professionals in binnen- en buitenland. 

Personeel

De dagelijkse leiding is in handen van Wilbert Christiaens. Samen met een jong team van gespecialiseerde en vakbekwame medewerkers, staan ze garant voor een uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en een goede service. Momenteel werken er zes vaste medewerkers en zo'n 30 poolse seizoenskrachten.

 

Vormsnoei Spiraal (Klik voor een grote weergave) Taxus bol (Klik voor een grote weergave) Ilex bol (Klik voor een grote weergave) Planten Buxus sempervirens (Klik voor een grote weergave) Knippen Pompon (Klik voor een grote weergave) Buxus sempervirens (Klik voor een grote weergave) Knippen Buxus sempervirens machinaal (Klik voor een grote weergave) Rooien (Klik voor een grote weergave) Knippen taxus bol (Klik voor een grote weergave) Smaragd ophalen (Klik voor een grote weergave) Laden vrachtauto (Klik voor een grote weergave) Machinaal knippen (Klik voor een grote weergave) Buxus bollen rooien (Klik voor een grote weergave) Laden Juniperus bonsai (Klik voor een grote weergave) Pinus p. Tempelhof bonsai snoeien en vormen (Klik voor een grote weergave) snoeien knippen bonsai (Klik voor een grote weergave) Prunus angustifolia kegels laden (Klik voor een grote weergave) oppotten Buxus bollen (Klik voor een grote weergave) Buxus sempervirens kwaliteitscontrole  (Klik voor een grote weergave) Vormsnoei planten (Klik voor een grote weergave) Buxus sempervirens machinaal knippen (Klik voor een grote weergave) Wilbert & Eef (Klik voor een grote weergave)

Contact

Eurotree Boomkwekerijen Horst B.V.
Onkelweg 16
5962 NJ Melderslo (L)

+31 (0)77-398 8020
+31 (0)77-398 5832
sales@eurotree.nl

Actueel

Haagelementen
Buxus

Assortiment

Download hier de actuele assortimentslijst

Laatste nieuws

Werken bij EuroTree

Sitemap - Website door Forwart