20 jaar ervaring

EuroTree
Green for Life

400 soorten planten

EuroTree
Green for Life

100 hectare boomkwekerij

EuroTree
Green for Life

Over ons

EuroTree
Boomkwekerij

Met plezier, passie en vakmanschap kweken wij al meer dan 20 jaar tuinplanten in de vollegrond en  container. De planten die wij kweken vinden via professionele verkoopkanalen jaarrond hun weg door heel Europa.

Onze jarenlange ervaring in de teelt van haagplanten, coniferen, sierheesters en snoeivormen resulteert in een kwalitatief en uniek assortiment waarmee u uw klanten positief kunt verrassen. Naast een sterk vast assortiment zoeken wij ook continue naar nieuwe soorten die passen bij onze teelten en aansluiten op de wensen van onze klanten. Groenprofessionals en zakelijke klanten zijn van harte welkom op onze kwekerij om ons actuele aanbod te komen bekijken.

EuroTreeDSC_6582.jpg

Efficiënt

Door te investeren in automatisering, mechanisatie en personeel zijn we in staat de teelt van uniforme, grote partijen te combineren met ambachtelijke snoeivormen. Onze focus ligt op de teelt en verkoop van eigen planten waardoor u bij ons altijd rechtstreeks bij de bron koopt.

Met plezier

Onze drive om werkzaamheden effectiever en lichter uit te kunnen voeren, leidt tot steeds meer innovatie en mechanisatie en verhoogt mede het plezier in ons werk. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers hebben wij toegang tot verrassende (nieuwe) soorten waardoor het assortiment altijd in ontwikkeling blijft.

Voor iedereen

Het gebruik van de nieuwste technologieën en het toepassen van teeltwisselingen en groenbemesters dragen bij aan een ecologisch evenwicht en een groen toekomstperspectief. Respect voor mens en natuur is vanzelfsprekend en daarnaast noodzakelijk om ook op de lange termijn de mooiste tuinplanten te kunnen blijven kweken.

Vraag hier direct onze actuele prijslijst op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mechanisering en 
logistieke efficiëntie

Dankzij de hoge mate van mechanisering en logistieke efficiëntie zijn wij in staat grote aantallen snel te verwerken. Hierbij spelen artikeldata en productinformatie een cruciale rol voor u en uw klanten. Wij denken graag met u mee over mogelijkheden om onze informatie over plantmaten en/of foto’s in uw systemen eenvoudig up-to-date te houden, en om uw afroepen en verladingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

IMG_7368.jpg